Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Labels:

Syarifah Sakinah Ada Penyakit?


Seminggu dua ni kecoh juga mengenai rakaman video yang dilakukan oleh pelakon kita ni, Syarifah Sakinah.
Entah apa tujuan dia ni buat rakaman video bagitahu tentang warna bra, warna seluar dalam, kemudian pula mengaku pondan dan tunjuk mainan burung yang diletak di bahagian alat sulit.

Ada something wrong dengan Syarifah Sakinah ni ke? ada tertinggal ubat kat mana-mana ke?
GAM tak nak letakkan video tu di sini, pandai-pandai la cari kat youtube, bersepah orang copy paste dah.

GAM: gila meroyan ke hape?
- ---

No comments:

Post a Comment

 
Gosip Artis Malaysia © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters