Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Labels: ,

Farid Kamil Dan Diana Danielle Nikah 3 November

Farid mengumumkan berita gembira itu pada majlis pra tonton filem PE3 terbitan Metrowealth Movie Productions di sini, pada malam Isnin.
PETALING JAYA: Setelah berteka teki mengenai tarikh perkahwinan, pasangan pelakon Farid Kamil, 31, dan Diana Danielle, 21, akhirnya mengesahkan bakal disatukan sebagai suami isteri pada 3 November depan.
Berita gembira itu diumumkan sendiri oleh Farid pada pra tonton filem PE3 terbitan Metrowealth Movie Productions di sini, pada malam Isnin.
"Syukur, hubungan kami mendapat restu keluarga. Insya-Allah kami akan bernikah pada 3 November ini. Doakanlah kebaikan perkahwinan kami," katanya ringkas.
Dalam pada itu, Farid memberitahu dia memilih bulan November untuk melangsungkan perkahwinan kerana Diana dilahirkan pada 21 November.
"Ini secara tidak langsung saya dapat meraikan hari jadinya," katanya.
Mengulas lanjut, Farid memberitahu majlis pernikahan tersebut akan berlangsung di Hotel Flamingo, Ampang, Kuala Lumpur.
Bagaimanapun menurutnya, mereka masih belum menghadiri kursus perkahwinan dan akan melakukannya dalam masa terdekat ini.
Sebelum ini Diana dan Farid membuat kejutan apabila bertunang dalam diam pada 1 September lalu.
Sebelum ini, pasangan tersebut membuat kejutan apabila bertunang dalam diam pada 1 September lalu.
Majlis yang diadakan di Damansara dekat sini itu dilakukan secara sederhana dan hanya dihadiri keluarga terdekat kedua-dua belah pihak.
Pada majlis berkenaan kedua-dua pihak pada mulanya merancang untuk mengadakan majlis pernikahan selepas setahun bertunang.
Diana dan Farid menyulam cinta selama tiga tahun dan hubungan mereka pernah putus tetapi disambung semula.
Farid sebelum ini pernah bercinta dengan Irma Hasmie tetapi hubungan itu tidak kekal sementara Diana pula dengan pengarah dan aktor Syamsul Yusof.
- ---

No comments:

Post a Comment

 
Gosip Artis Malaysia © 2012 | Designed by Canvas Art, in collaboration with Business Listings , Radio stations and Corporate Office Headquarters